Ilse Bruijs

Toen ik van de middelbare school afkwam wist ik dat ik graag met mensen wilde werken en bij voorkeur in de gezondheidszorg. Een aantal beroepen viel af omdat ik niet zo goed met bloed ben. De opties die overbleven waren fysiotherapeut, mensendieck therapeut en diëtist. Het lot bepaalde uiteindelijk dat ik de opleiding voeding en diëtetiek mocht doen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn afstudeeropdracht bestond eruit om bij een fysiotherapeut een groep op te zetten genaamd “Gewicht in Evenwicht”.

Ik heb daarna ruim twaalf jaar als diëtist in Breda gewerkt en daarna ruim negen jaar als manager Voeding en Dieet bij een thuiszorg- organisatie. In deze functie heb ik veel met fysiotherapeuten samengewerkt. Het werken voor Fysiotherapie Hatert was daarom een mooie vervolgstap.

September 2009 ben ik bij Fysiotherapie Hatert begonnen. Mijn werkzaamheden zijn onder andere het opzetten, onderhouden en toepassen van kwaliteitssystemen en het mee organiseren van beweeggroepen. Deze functie combineer ik met mijn baan als praktijkmanager bij de huisartsenpraktijken van de Hatertse Hoed. Dit is erg leuk en interessant omdat beide praktijken in en voor Hatert werken en er veel verbindingen en overeenkomsten zijn.

Het prettige van Fysiotherapie Hatert vind ik de persoonlijke aandacht voor de patiënt. Er heerst een goede collegiale sfeer en de praktijk is actief en beweegt met de patient en de ontwikkelingen mee!

Ik woon samen met Dirk en samen hebben we twee kinderen, Pomme en Keije. Mijn sport is atletiek en dan vooral het kortere werk (springen en sprinten). Daarnaast ga ik graag uit eten en geniet ik erg van kampeerweekendjes met onze nostalgische pop-up caravan.