Wilbert Razing

Ik ben opgegroeid in Hatert en na mijn opleiding tot fysiotherapeut in 1985 ben ik gestart met mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Hatert.

Ik heb me altijd verdiept in de totale mens; kijk niet alleen naar de lichamelijke klacht waarmee iemand binnen komt, maar door ook stil te staan bij psychische en sociale factoren ontstaat er een mogelijkheid om vanuit breder perspectief naar klachten te kijken en hoe hiermee om te gaan.

Mede vanwege deze belangstelling heb ik in 1992 de opleiding tot haptotherapeut afgerond.

Naast mijn werkzaamheden op de Geeresteinstraat en onze dependance Zonnebaars, werk ik bij de Mr. Pompekliniek en Iriszorg (huis voor thuis- en daklozen) en verricht ik werk voor de ZZG (Zorggroep Zuid Gelderland). Ook ben ik arbeidstrainer binnen de bedrijfsfysiotherapie en geef ik als vakdocent begeleiding aan studenten Fysiotherapie op de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Vanaf mijn jeugd heb ik de ontwikkelingen in de wijk op de voet gevolgd, een wijk waarmee ik me verbonden voel. Ik ben actief lid bij stuurgroep Hatert die gezond bewegen in de wijk bevordert. Daarnaast ben ik mede initiatiefnemer van de Beweegtuin en de “ommetjes” in Hatert

Ik zet me in voor beweeggroepen, valpreventie voor ouderen, samenwerking met andere disciplines buiten de praktijk zoals huisartsen, GGD, gemeente Nijmegen etc. Op het gebied van scholing heb ik me verdiept in de ouder wordende mens en oncologie.

Ik ben getrouwd en vader van twee zonen. Samen met mijn partner heb ik een praktijk voor Haptotherapie in Beuningen. Ik houd van sporten en bewegen zoals hardlopen, fietsen, schaatsen, skiën.