Lisanne van Lieshout Fysiotherapie Hatert

Lisanne van Lieshout

Sinds 2013 werk ik bij Fysiotherapie Hatert; een plek waar we iedereen met een gezondheidsvraag welkom heten, met enthousiasme ontvangen en proberen te helpen.

Tijdens de behandeling probeer ik een bijdrage te leveren in iemands ziekte- of herstelproces. Dit doe ik door te kijken naar mogelijkheden om de kwaliteit van leven te verbeteren of te kijken waar we invloed kunnen uitoefenen op de belemmerende factoren voor herstel.

Het geeft mij veel energie wanneer ik mensen zó gemotiveerd krijg dat zij hun gedrag weten te veranderen zodat ze hiermee zelf ook een bijdrage kunnen leveren aan hun eigen gezondheid.

Specialisaties

Ik ben oncologiefysiotherapeut en bezig om de masteropleiding oncologie af te ronden. Daarnaast richt ik mij met name op mensen met langdurige klachten door bijvoorbeeld COPD, etalagebenen, hartklachten en oedeem. Hierbij werk ik samen met andere hulpverleners binnen de wijk zoals een (wijk)verpleegkundige, huisarts of praktijkondersteuner (POH).

Overige activiteiten

Ik woon samen met mijn vriend in Utrecht en naast mijn werk en studie ben ik een actieve sportster. Ik ga regelmatig buiten wandelen of hardlopen, of ik blijf binnen voor een pittige krachttraining. Ook hou ik erg van koken en bakken en maak ik graag een tripje naar een leuke stad of plek.

E-mail:

lisanne@fysiohatert.nl

Aanwezig op:

Maandag, woensdag en vrijdag

Aanmelden nieuwsbrief