Fitness

Begeleid of zelfstandig

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden, kunt u bij ons kiezen voor trainen onder begeleiding van een sporttrainer, of zelfstandig trainen.

Begeleid trainen

Tijdens de oefenuren onder begeleiding, bent u op een verantwoorde manier bezig met uw training. U krijgt direct ondersteuning en advies van de trainer. U traint in een groep, gezelligheid is immers ook van belang. Wij kijken naar hoe u beweegt en helpen waar nodig. Wij richten ons hierbij niet alleen op mensen met klachten. Ook wanneer u geen klachten hebt en toch onder deskundige begeleiding wil sporten bent u welkom.

Meer informatie of een proefles? Neem even contact op!

Tijden in overleg.

Zelfstandig trainen

Als u zelfstandig kunt werken met de apparatuur, dan kunt u sporten met een trainingskaart die is opgesteld samen met de fysiotherapeut of trainer.

Deze trainingsvorm is geschikt voor:

  • Mensen die zelfstandig met trainingsapparatuur kunnen omgaan en hun
    trainingskaart kunnen bijhouden
  • Mensen die vanuit fysiotherapie doorstromen of middels de fitheidstest en/of begeleid trainen kunnen doorstromen
  • Veiligheid staat voorop. Wij vragen u ons advies te respecteren als wij adviseren te bewegen in een begeleide groep

Tijden:
Gedurende onze openingstijden, eerst melden bij de balie. Wanneer het druk is in de zaal, heeft de reguliere fysiotherapie voorrang om de apparatuur te gebruiken. Vraag naar de piekuren bij de balie.

Lokatie en kosten:

Zowel op de Geeresteinstraat als de Zonnebaars kan getraind worden
Wij werken met een strippenkaart voor 10 keer trainen. De kosten hiervan zijn 55 euro en de strippenkaart is 3 maanden geldig.

Wanneer u rond moet komen van een minimum-inkomen, kan het zijn dat u gebruik kunt maken van de meedoenregeling van de Gemeente Nijmegen. Mocht u hulp nodig hebben bij het aanvragen daarvan, dan kunt u terecht bij Stip Zuid. Met de meedoenregeling kunt u 30 keer trainen bij Fysio Hatert.