Rugklachten fysiotherapie Nijmegen

Rugpijn komt veel voor: maar liefst 60 tot 90% van de Westerse bevolking krijgt ten minste één keer in het leven te maken met een periode van lage rugklachten. Gelukkig heeft rugpijn een gunstig natuurlijk beloop en herstellen veel mensen hier goed van. Wij bij Fysiotherapie Hatert Nijmegen helpen u graag weer pijnvrij te bewegen!

Lage rugklachten

Lage rugklachten hebben een grote impact op uw actieve leven en kunnen vele verschillende oorzaken hebben. Misschien is het in uw rug geschoten, heeft u klachten van een hernia, heeft u last van uitstraling in de benen of zijn uw rugspieren niet sterk genoeg?

Fysiotherapie en rugpijn

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Hatert gaan samen met u opzoek naar de oorzaak van de klachten. Op basis hiervan wordt samen met u een behandelplan opgesteld. Behandelingen kunnen bestaan uit bijvoorbeeld manuele therapie, mobiliserende technieken, huiswerkoefeningen en beweegadviezen. Daarnaast beschikt Fysiotherapie Hatert op beide locaties over een ruime oefenzaal waar getraind kan worden om uw rug sterker te maken.

Manuele therapie

Edwin Veldkamp is als manueel therapeut gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom, waaronder ook lage rugklachten. Meer informatie over manuele therapie vindt u hier.

Ingezoomde foto van een rug waar de fysiotherapeut de rug behandelt voor rugklachten

Afspraak bij rugklachten

Heeft u vragen of wilt u weten wat Fysiotherapie Hatert voor u kan doen? Maak dan een afspraak! Voor een afspraak kunt u bellen met 024-3557438 of gebruik maken van het aanmeldformulier.

Praktijk bellenOnline aanmelden