De tarieven voor fysiotherapie en fysiotherapeutische specialisaties zijn contractueel vastgelegd en verschillen per zorgverzekeraar. Wij werken met alle grote zorgverzekeraars die in deze regio actief zijn. Wanneer de behandeling niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed, gelden onderstaande tarieven.

Tarieven voor niet-gecontracteerde fysio / haptotherapie 2021:

Intake en onderzoek na verwijzing

45,00

Screening, intake en onderzoek (zonder verwijzing)

52,50

Reguliere fysiotherapiebehandeling

35,00

Manuele therapie behandeling

47,00

Geriatrie fysiotherapie behandeling

47,00

Oedeemtherapie behandeling

47,00

Eenmalig consult + verslag huisarts

60,00

Haptotherapie behandeling

80,00

Bovenstaande tarieven gelden wanneer u onze praktijk bezoekt. Bij behandeling aan huis komt hier de volgende toeslag bovenop:

Aan huis

12,50

Wanneer u een gemaakte afspraak niet (tijdig) afzegt, wordt 100% van het tarief van de voorgenomen behandeling in rekening gebracht.

Tarieven Trainingen

U kunt kiezen voor een 5 of 10-rittenkaart of  voor een maandabonnement. De rittenkaart wordt alleen afgetekend wanneer u komt sporten en is drie maanden (10 ritten) of zes weken (5 ritten) geldig. Het maandabonnement is relatief goedkoper, hierbij is namelijk rekening gehouden met uitval door vakanties en feestdagen.

Als u contant betaalt, dan graag gepast, wij hebben geen wisselgeld. In de Geeresteinstraat is het mogelijk om te pinnen. Het abonnementsgeld voor maandabonnementen wordt geïncasseerd via een automatisch incasso.

Maandabonnement:

24,50

Knipkaart 5 lessen

32,50

Knipkaart 10 lessen

65,00

Wanneer u gebruik maakt van de Meedoenregeling van de Gemeente Nijmegen, gelden andere tarieven.

Alle tarieven zijn incl. BTW.