Fysiotherapie bij Hand- en polsklachten

Hand- en polsklachten kunnen een behoorlijke belemmering voor het dagelijks functioneren veroorzaken. Onze handen zijn misschien wel het mooiste gereedschap dat we bezitten. Elke dag hebben we ze nodig om te werken, onszelf en elkaar te verzorgen, te sporten en onze hobby’s te beoefenen.

Meteen een afspraak maken? Gebruik onderstaande aanmeldknop en klik vervolgens op “inschrijven”.

Handtherapie

Handtherapie kan u helpen bij klachten of pijn in de handen, duim, vingers of polsen. Herkent u zich in een van onderstaande klachten? Dan is de kans groot dat handfysiotherapie u goed kan helpen:

  • Pijnlijke handen | Handpijn
  • Overbelasting van handen, polsen, duimen
  • Artrose hand
  • Dupuytren (aandoening)
  • de Quervain (aandoening)

Behandelplan – handtherapie

De fysiotherapeut gaat op zoek naar de oorzaak van de klachten en stelt een persoonlijk behandelplan op. De behandeling bestaat in de meeste gevallen uit oefentherapie. U krijgt adviezen over wat u zelf kunt doen om de klachten te verminderen. In sommige gevallen zal een spalk worden aangemeten. Indien nodig wordt samengewerkt met andere zorgprofessionals, zoals een arts of ergotherapeut.

Afspraak

Heeft u vragen of wilt u weten wat Fysiotherapie Hatert voor u kan doen? Maak dan een afspraak met Rick van Eupen, onze handfysio. Voor een afspraak kunt u bellen met 024-3557438 of gebruik maken van het aanmeldformulier.

Fysiotherapie hand en polsklachten
Handtherapie Handfysiotherapie Fysiotherapie Hatert
Praktijk bellenOnline aanmelden