Knieklachten fysiotherapie Nijmegen

Dat pijnvrij bewegen niet altijd vanzelfsprekend is, beseft u pas als u klachten heeft. Met name knieklachten kunnen erg beperkend zijn in uw actieve leven en dagelijkse dingen. Knieklachten kunnen veel verschillende oorzaken hebben; zo kunnen de klachten acuut zijn ontstaan tijdens bijvoorbeeld het sporten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een meniscus of voorste-kruisband blessure. De klachten kunnen ook geleidelijk zijn ontstaan, bijvoorbeeld bij klachten door artrose van het kniegewricht of “runner’s knee”. Wij van Fysiotherapie Hatert Nijmegen helpen u graag weer pijnvrij te bewegen.

Fysiotherapie en kniepijn

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Hatert gaan samen met u opzoek naar de oorzaak van uw knieklachten. Er kan ook gebruik worden gemaakt van echografie om een betere diagnose te stellen. In samenspraak met u wordt een behandelplan opgesteld. Dit kan bestaan uit bijvoorbeeld oefentherapie, mobiliserende technieken, shockwave en tapen. Fysiotherapie Hatert beschikt over een ruime oefenzaal waar getraind kan worden.

Onze specialist op het gebied van knieklachten is Luuk Razing.

Man houdt zijn knie vast tijdens het voetballen omdat hij pijn heeft aan zijn knie (knieklachten)

Afspraak bij knieklachten

Heeft u vragen of wilt u weten wat Fysiotherapie Hatert voor u kan doen? Maak dan een afspraak! Voor een afspraak kunt u bellen met 024-3557438 of gebruik maken van het aanmeldformulier.

Praktijk bellenOnline aanmelden