Jelmer Fischer draagt een grijs vest van Fysiotherapie Hatert Nijmegen

Jelmer Fischer

Al van jongs af aan kom ik in aanraking met het vak fysiotherapie. De combinatie van voetbal, turnen en schaatsen bracht, naast een hoop plezier, ook de nodige blessures met zich mee. Elke keer was ik weer blij dat een fysiotherapeut mij kon vertellen wat er aan de hand was en mij kon begeleiden tijdens deze blessures.

Tijdens mijn vooropleiding op het CIOS in Heerenveen ben ik opgeleid tot bewegingsagoog, fitnessintructeur en turnleraar. Hier is dan ook mijn interesse voor het bewegingsapparaat ontstaan. De combinatie van mijn vooropleiding en de interesse voor het bewegingsapparaat maakte de keuze makkelijk om fysiotherapie te gaan studeren.

Na mijn stage bij Fysio Hatert ben ik in juni 2022 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en kon ik hier gelijk aan de slag als fysiotherapeut.

Ik hou van een persoonlijke benadering waarbij uw hulpvraag altijd centraal staat. Samen maken wij een plan waarmee we voorwaarden voor herstel kunnen creëren, waardoor u sneller van uw klacht af bent. Deze kunnen bijvoorbeeld bestaan uit manuele handelingen of gerichte oefentherapie.

Naast mijn werk als fysiotherapeut, begeleid ik de Fysiofitnessgroepen op  maandagavond en vrijdagmiddag.

Specialisaties

Ik heb in 2023 een cursus dry needling gedaan en wil me de komende periode verder verdiepen en verbreden in het vak, door verschillende cursussen te volgen die aansluiten op mijn interesses binnen het vakgebied.

Overige activiteiten

Ik woon sinds 3 jaar samen met mijn vriendin in Beuningen. Mijn hobby’s zijn voetbal, fitness en wintersport. Ook ga ik graag op reis.

E-mail

jelmer@fysiohatert.nl

BIG-Registratienummer

79931324604

Aanwezig op

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Aanmelden nieuwsbrief