Luuk Razing draagt een rood vest van Fysiotherapie Hatert Nijmegen

Luuk Razing

Van mijn vierde tot mijn achttiende  jaar heb ik fanatiek gevoetbald. Maar door diverse enkel- en zware knieblessures was ik helaas genoodzaakt hiermee te stoppen. Er waren meerdere operaties nodig om mijn knie weer te kunnen gebruiken. Mede hierdoor is mijn interesse voor het vak ontstaan. In 2016 heb ik mijn fysiotherapie-opleiding aan de HAN afgerond.

Tijdens mijn revalidatie heb ik ervaren dat persoonlijke aandacht erg belangrijk is binnen het herstelproces. Stimulans en motivatie zijn essentieel.  Deze persoonlijke ervaring wil ik graag in mijn werk betrekken. Ik vind het belangrijk om samen met u op zoek te gaan naar de best passende behandeling

Specialisaties

Begin 2021 heb ik de masteropleiding Geriatrie (ouderen) Fysiotherapie in Zwolle afgerond. Ik hou me dan ook graag bezig met de behandeling van de ouder wordende mens, via het aanbieden van een aantal beweeg- en revalidatieprogramma’s. Hierbij kunt u denken aan artrose van heup en knie of de revalidatie na een gewrichtsvervangende operatie van heup of knie. Ook heb ik mij geschoold op het gebied van hartrevalidatie.

Daarnaast ben ik natuurlijk als allround fysiotherapeut afgestudeerd en behandel ik diverse klachten en aandoeningen. Ik heb de volgende cursussen gevolgd: medical taping, revalidatie na voorste kruisband reconstructie en Motivational Interviewing.

Overige activiteiten

Ik woon samen met mijn vriendin en zoon in Beuningen. Ik sport graag, bijvoorbeeld fitness, hardlopen en wielrennen.

E-mail:

luuk@fysiohatert.nl

BIG-registratienummer:

69921193204

Aanwezig op:

Dinsdag tot en met vrijdag

Aanmelden nieuwsbrief