Nieuws over Corona bij Fysiotherapie Hatert

Update 31 maart

Deze maatregelen gelden t/m 28 april en kunnen tussentijds wijzigen.

Om verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk tegen te gaan en onze patiënten en medewerkers te beschermen, werken wij zo veel mogelijk op afstand: telefonisch of via beeldbellen. Alleen in uitzonderingsgevallen kunt u naar de praktijk komen of bezoeken wij u aan huis. We houden dan een afstand van 1,5 m. aan.

Let op: wij houden ons strikt aan de adviezen van het RIVM. Heeft u of de fysiotherapeut last van onderstaande klachten, dan kan de behandeling aan huis of in de praktijk niet doorgaan!

  • Neusverkoudheid
  • Loopneus
  • Niezen
  • Keelpijn
  • Lichte hoest
  • Verhoging (tot 38 graden)

Bent u nog niet bij ons in behandeling en wilt u een afspraak maken?

Bel naar onze praktijk: 024-3557438. Omdat onze mensen op dit moment deels thuis werken, zijn wij mogelijk minder goed bereikbaar dan normaal. Spreek eventueel het antwoordapparaat in, dan bellen we zo spoedig mogelijk terug.

Wij zullen uw vraag beoordelen en kijken wat in uw situatie de meest passende oplossing is.

We streven ernaar om waar mogelijk het consult middels beeldbellen of telefonisch te doen. Ook behandeladviezen, oefeningen etc. zullen zo veel mogelijk op deze manier gegeven worden. Behandeling in de praktijk of aan huis zal alleen in noodzakelijke gevallen plaatsvinden, als de behandeling niet kan worden uitgesteld.

Bent u al bij ons in behandeling?

Uw fysiotherapeut overlegt met u wat de beste manier van behandelen is op dit moment. Ook hier geldt: we werken zo veel mogelijk met beeldbellen of telefonisch als dat nodig is. Alleen bij medische noodzaak kunt u naar de praktijk komen of komen wij bij u thuis.

Heeft u vragen of zijn er dingen niet duidelijk? Neem contact op met 024-3557438, spreek evt. het antwoordapparaat in, wij bellen zo spoedig mogelijk terug.

We wensen u veel sterkte in deze tijd. Pas goed op u zelf en op de mensen om u heen.

Team Fysiotherapie Hatert