Fysiotherapie

Deskundige van het dagelijks bewegen

Jaarlijks bezoeken ongeveer 3 miljoen mensen, jong en oud, een fysiotherapeut. Bezoek aan de fysiotherapeut is nodig omdat zij klachten hebben vanwege hun houding of omdat bewegen voor problemen zorgt.

Klachten die veel voorkomen zijn bijvoorbeeld sportblessures, klachten opgedaan op het werk, klachten vanwege een ziekte of ongeval, een verkeerde beweging of klachten die samenhangen met ouder worden.

De fysiotherapeut is de deskundige van het dagelijks bewegen. Een fysiotherapeut kan je daarom helpen bij het behandelen van jouw klachten, maar ook bij het voorkomen van (toename van) klachten of voor advies over gezond bewegen.

De fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij of zij gaat samen met jou aan het werk om zo snel en zo goed mogelijk resultaat te behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijken we samen met jou naar je wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden.

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kan je terecht bij Fysiotherapie Hatert.