Floris Brummelhuis

Floris Brummelhuis

Mijn naam is Floris Brummelhuis en ik ben sinds januari 2024 met veel plezier werkzaam bij Fysiotherapie Hatert. Voordat ik hier begon, heb ik twee jaar lang in Enschede gewerkt en gestudeerd. Het is deze regio waar ik ben opgegroeid, aangezien ik oorspronkelijk uit het nabijgelegen Oldenzaal kom.

Mijn pad naar de fysiotherapie begon eigenlijk al tijdens mijn middelbare schooltijd, toen ik nog zoekende was naar mijn toekomstige carrière. Mijn vader, een osteopaat, deelde altijd gepassioneerd verhalen over het menselijk lichaam, wat mijn interesse in de fysiotherapie heeft aangewakkerd. Na een avontuurlijke en soms iets langere studententijd, behaalde ik in februari 2022 eindelijk mijn felbegeerde diploma.

Specialisaties

Tijdens mijn loopbaan heb ik mij verder gespecialiseerd om mijn kennis te verdiepen en mijn vaardigheden te verbeteren. Zo heb ik in 2022 de cursus “Pijn in Beweging” afgerond, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in de disfunctionele principes die invloed hebben op het bewegingsapparaat. Dit stelt mij in staat om effectieve behandelingen toe te passen en positieve veranderingen te bewerkstelligen. Daarnaast heb ik in 2023 de cursus “Motivational Interviewing” voltooid, wat mij helpt om de motivatie van mijn patiënten te versterken en te stimuleren.

Overige activiteiten

Na een jarenlange relatie op afstand, ben ik in januari gaan samenwonen met mijn vriendin in Nijmegen. In mijn vrije tijd hockey, wandel en hardloop ik graag.

E-mail

floris@fysiohatert.nl

BIG-registratienummer

19930760504

Aanwezig op

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Aanmelden nieuwsbrief