Inge Wolf draagt een grijs vest van Fysiotherapie Hatert Nijmegen

Inge Wolf

Het idee om fysiotherapie te gaan studeren is vooral ontstaan uit mijn eigen ervaringen met fysiotherapie. Van jongs af aan ben ik al op het voetbalveld te vinden en nog steeds sta ik er elke week met veel plezier! Helaas heb ik op mijn zestiende een flinke knieblessure opgelopen en na verschillende operaties en een lange revalidatie was het mede dankzij mijn fysiotherapeut dat ik weer terug kon keren op het voetbalveld. Ondanks dat geblesseerd zijn natuurlijk nooit leuk is, heb ik gedurende mijn revalidatie wel een hele fijne en leerzame tijd gehad. Toen dacht ik: dit wil ik ook voor mensen kunnen betekenen! Zodoende was mijn interesse gewekt en ben ik na het behalen van mijn VWO diploma Fysiotherapie gaan studeren aan de HAN.

In 2021 ben ik afgestudeerd en kon ik direct aan de slag bij Fysiotherapie Hatert, eerst als waarnemer en nu als vaste kracht. In 2022 / 2023 heb ik mij gespecialiseerd tot oedeemtherapeut. Tijdens behandelingen vind ik het erg belangrijk om samen met u te kijken naar de best passende behandeling. Niet alleen mijn mening telt daarbij, maar vooral ook die van u!

Overige activiteiten

Ik ben 3 jaar geleden naar het mooie Nijmegen verhuisd en ik woon hier nog steeds met heel veel plezier. Verder ben ik in mijn vrije tijd regelmatig op het voetbalveld te vinden en heb ik recent een racefiets aangeschaft waar ik veel tochtjes mee maak.

E-mail

inge@fysiohatert.nl

BIG-registratienummer

19929647204

Aanwezig op

Dinsdag t/m vrijdag

Aanmelden nieuwsbrief