Wilbert Razing Fysiotherapie Hatert

Wilbert Razing

Als kind ben ik opgegroeid in Hatert en heb ik de ontwikkelingen in de wijk op de voet gevolgd, een wijk waarmee ik me verbonden voel. Na mijn opleiding tot fysiotherapeut in 1985 ben ik gestart met mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Hatert.

Specialisaties

Ik heb me altijd verdiept in de totale mens; kijk niet alleen naar de lichamelijke klacht waarmee iemand binnen komt, maar door ook stil te staan bij psychische en sociale factoren ontstaat er een mogelijkheid om vanuit breder perspectief naar klachten te kijken en hoe hiermee om te gaan.

Mede vanwege deze belangstelling heb ik in 1992 de opleiding tot haptotherapeut afgerond. Daarnaast heb ik me geschoold in oncologie en de ouder wordende mens. Ik geef lessen in valpreventie en ben aangesloten bij ClaudicatioNet.

Overige activiteiten

Ik zet me in voor beweeggroepen, valpreventie voor ouderen, samenwerking met andere disciplines buiten de praktijk zoals huisartsen, GGD, gemeente Nijmegen etc. Ik ben getrouwd en vader van twee zonen. Ik houd van sporten en bewegen zoals hardlopen, fietsen, schaatsen, skiën.

E-mail:

wilbert@fysiohatert.nl

BIG-registratienummer:

19034781904

Aanwezig op:

Maandag tot en met donderdag en vrijdagochtend

Aanmelden nieuwsbrief