Anne Bours draagt een grijs vest van Fysiotherapie Hatert Nijmegen

Anne Bours

Ik ben in 2014 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen, waarna ik een jaar op Bonaire heb gewerkt. Een geweldige ervaring! Daarna ben ik weer teruggegaan naar Nederland en heb ik in verschillende praktijken en ook in een verzorgingshuis gewerkt. Ik ben toen ook weer gaan studeren.

Mijn werk geeft mij een gevoel van voldoening en dankbaarheid. Het verbeteren van kwaliteit van leven is het uitgangspunt. Als we ouder worden, worden we ineens geconfronteerd met beperkingen in het dagelijks leven. Daar staan we pas bij stil als het ineens niet meer kan. Dan is het toch mooi als sommige dingen wel weer mogelijk worden door intensieve samenwerkingen en inspanningen. In de toekomst hoop ik hier preventief meer op in te kunnen spelen.

Ik ben dan ook toegewijd aan mijn werk als geriatrie fysiotherapeute voor uw zelfredzaamheid, kwaliteit van leven en bewegingsvrijheid. En waar mogelijk pijnvrij te kunnen bewegen.

Specialisaties

Na mijn avontuur op Bonaire heb ik de masteropleiding tot geriatriefysiotherapeut gedaan. Deze heb ik in 2018 afgerond. Ik ben dus gespecialiseerd in de zorg voor (kwetsbare) ouderen. U kunt bij mij terecht met alle klachten die kunnen ontstaan als gevolg van het ouder worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knie- en heupartrose, revalidatie na een botbreuk of na het plaatsen van een prothese. Ook valpreventie, balanstraining en krachttraining zijn belangrijk! Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in fysiotherapeutische handelingen bij allerlei neurologische aandoeningen zoals een herseninfarct (CVA), MS en dementie.

Tijdens mijn fysiotherapieopleiding heb ik de minor manuele therapie gevolgd. Dus ook met nek, schouder en rugklachten bent u bij mij in goede handen.

Overige activiteiten

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen met mijn gezin en onze hond in de bossen. Ik hou van dansen en beachvolleybal. En ben gek op vakantie, zon, zee en warmte.
Ik ben als persoon iemand die houdt van uitdaging. Mijn levensquotes: If you think you can do it, you can. What you imagine you become. 

 

E-mail

info@fysiohatert.nl

Registratienummers

BIG: 69917528104

Aanwezig op

Dinsdag en vrijdag

Aanmelden nieuwsbrief