Femke Roozen draagt een zwart shirt van Fysiotherapie Hatert Nijmegen

Femke Roozen

Als dochter van twee biologen ben ik opgegroeid midden in het bos in Beekbergen en ben ik altijd veel met de natuur, maar ook met het menselijk lichaam bezig geweest. Nieuwsgierig naar hoe dingen werken en in elkaar zitten en altijd bezig en (buiten) in beweging. De keuze om na mijn VWO de studie fysiotherapie te gaan volgen was dus geen gekke…

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende fysiotherapiepraktijken waargenomen en een paar prachtige reizen gemaakt naar o.a. Nieuw-Zeeland, Australie en Zuidoost-Azië, voordat ik in januari 2016 als vaste medewerker het team van Fysiotherapie Hatert kwam versterken.

Specialisaties

In juli 2019 heb ik bij het SOMT in Amersfoort mijn mastertitel behaald als geriatriefysiotherapeut. Dit betekent dat ik mij binnen de praktijk met name richt op het behandelen van (kwetsbare) ouderen en mensen met een neurologische aandoening. Ik ben dan ook actief binnen het Geriatrienetwerk in Nijmegen. Hiernaast heb ik me gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson (vanaf 2016 ben ik aangesloten bij het ParkinsonNet). Sinds 2019 mag ik mijzelf leefstijlcoach noemen en help ik mensen op weg naar een gezonde leefstijl.

Overige activiteiten

Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in het heerlijke Nijmegen. We gaan heel graag met zijn drieën in ons zelfgebouwde campertje op avontuur. Daarnaast hou ik van koken, lezen en sporten en ga ik graag een mooi stuk wandelen.

Netwerken

ParkinsonNet
GeriatrieNetwerk Nijmegen

E-mail

femke@fysiohatert.nl

BIG-registratienummer

09917446304

Aanwezig op:

Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag

Aanmelden nieuwsbrief