Ilse Bruijs Fysiotherapie Hatert

Ilse Bruijs

Ik werk alweer bijna 12 jaar als ondersteuner bij Fysiotherapie Hatert. Dat doe ik met veel plezier. De praktijk blijft boeiend voor mij omdat het een echte wijkpraktijk is. Een praktijk die weet wat er in de wijk speelt en de mensen persoonlijk kent. Er is gebouwd aan een stevig netwerk zodat we mensen door samenwerken nog beter kunnen helpen. De praktijk is altijd op zoek naar hoe het nog beter of anders kan. Iedereen naar vermogen in beweging krijgen.

De ontmoetgroep is daar een mooi voorbeeld van. Deze groep wordt gerund door mensen uit de wijk, studenten, fantastische vrijwilligers met hulp van de praktijk.

Mijn werkzaamheden zijn gericht op het ondersteunen van de praktijk op het gebied van kwaliteit, personeel en samenwerken. Bijvoorbeeld op het gebied van leefstijl en valpreventie.

Ik heb geweldige deskundige collega’s. Hierin wordt geïnvesteerd. Dat maakt dat we wat voor elkaar over hebben.

Overige activiteiten

Naast mijn werkzaamheden bij Fysiotherapie Hatert werk ik als coördinator bij Syntein. Ik woon samen met Dirk en samen hebben we twee kinderen. Ik doe graag aan atletiek en dan vooral het kortere werk (springen, sprinten en werpen). Ik ga er graag op uit en geniet erg van kampeerweekendjes.

E-mail:

ilse@fysiohatert.nl

Aanwezig op:

Maandag- of woensdagochtend

Aanmelden nieuwsbrief