Hoe voorkomt u smartphone nekpijn?

Nog even snel dat ene berichtje versturen in bed. Of de hele middag op uw telefoon zitten omdat alles tegenwoordig digitaal gaat. […]

Waarom is dagelijks stretchen zo gezond?

Voelt u zich aan het einde van de dag ook vaak stijf? Of heeft u last van stijve spieren en stroeve gewrichten? […]

Beweegtips voor mensen met parkinson

Vanuit mijn werk als ParkinsonNet fysiotherapeut, behandel ik veel mensen met de ziekte van parkinson. Vaak komen zij onvoldoende aan lichaamsbeweging toe.

Fysiotherapie Hatert in Springlevend 024

Overal om je heen – op tv, in de krant en via internet – hoor je hoe belangrijk het is om voldoende te bewegen. Maar hóe doe je dat als bewegen lastig gaat?

50 jaar Fysio Hatert Nijmegen!

Dit jaar bestaan wij 50 jaar. We hebben hier uitgebreid bij stilgestaan op 9 juni j.l. met een sportieve activiteit en daarna een feest in onze praktijktuin.

Stop de behandelindex voor fysiotherapeuten

De laatste weken is er in de media veel aandacht geweest voor de zogenaamde “behandelindex”. Een meetinstrument dat door zorgverzekeraars gehanteerd wordt.

Nieuw bij Fysiotherapie Hatert: shockwave!

Vanaf januari 2016 kan je in onze praktijk ook terecht voor shockwavebehandeling. Dit is een bewezen effectieve behandeling bij bv. klachten als schouderpijn.

Valpreventiemaand!

Fit en vitaal blijven? Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Dat willen we allemaal. Vallen is daarbij een struikelblok.

Kwetsbare ouderen gebaat bij geriatriefysiotherapie

Onze geriatriefysiotherapeut, Jildis Mustert, heeft meegewerkt aan het Coach2Move-onderzoek dat in dit artikel naar voren komt.

Bedankbrief uit Nepal voor onze koffie-actie!

Namens Luna bedankt voor jullie bijdrage! Hartverwarmend om te zien hoe enthousiast iedereen is en hoeveel geld er in binnen gekomen, fantastisch!

Pilot arthrosezorg

Wij nemen deel aan een onderzoek dat gedaan wordt door onder meer Zorgverzekeraar VGZ en de Sint Maartenskliniek, om de zorg voor mensen met arthrose te verbeteren.