Fatos Khalfallah is fysiotherapeut en draagt een zwart shirt van Fysiotherapie Hatert Nijmegen

Fatos Khalfallah

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij fysiotherapie Hatert.

Bijblijven en op de hoogte zijn van de nieuwste behandelmethoden staat bij mij voorop, daarom ben ik altijd op zoek naar meer en houd ik mezelf bezig door constant de vraag te stellen waarom we het op deze manier doen.

Complexe klachten zijn voor mij interessante uitdagingen. Recreatief of topsporter, jong of oud, het maakt voor mij niet uit. Ik kijk niet alleen naar de klacht, maar ook naar de (sportende) mens achter de klachten. Samen ga ik graag opzoek naar de beste mogelijkheid voor jou om zo snel mogelijk de regie over je eigen klacht te krijgen.

Specialisaties

In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna heb ik de master opleiding tot sportfysiotherapeut aan de SOMT University of Physiotherapy gedaan. In 2022 ben ik daar afgestudeerd en mag ik mijzelf Master Sportfysiotherapeut noemen. Binnen Fysiotherapie Hatert richt ik mij met name op musculoskeletale aandoeningen. In 2023 heb ik een cursus dry needling gedaan.

Overige activiteiten

Naast mijn werk als (sport)fysiotherapeut ben ik binnen de klimsport trainer van het selectieteam bij GRIP Nijmegen, in de klim- en boulderhal. Tevens ben ik werkzaam op de Hogeschool Arnhem Nijmegen, als docent Fysiotherapie.  Als fanatieke (wedstrijd)klimmer daag ik mezelf uit zowel indoor als outdoor. Ik ben veel te vinden in de bergen, op zoek naar nieuwe uitdagingen en rotsen om op te klauteren. Daarnaast heeft de oceaan mij ook altijd gefascineerd en met mijn duikfles op de rug duik ik graag naar de bodem om mezelf te omringen door al het moois dat de oceaan ons te bieden heeft.

Mijn motto: “live and climb around the world”

E-mail:

fatos@fysiohatert.nl

BIG-registratienummer:

99924301104

Aanwezig op:

Maandag, woensdag en vrijdag

Aanmelden nieuwsbrief