Rick van Eupen Fysiotherapie Hatert

Rick van Eupen

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in het menselijk lichaam en bewegen. De keuze om fysiotherapie te gaan studeren was dan ook al snel gemaakt. De opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, hier ben ik in januari 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Direct na het afstuderen ben ik begonnen met werken bij Fysiotherapie Hatert.

Wat mij kenmerkt als fysiotherapeut is dat ik samen met u op zoek wil gaan naar een goede samenwerking. Daarbij let ik op de factoren die uw herstel kunnen belemmeren. Vervolgens gaan we kijken welke behandeling het beste bij u past. De uitdaging binnen de fysiotherapie ligt voor mij in het ervoor zorgen dat u het vertrouwen in uw lichaam terug krijgt.

Ondertussen heb ik de volgende cursussen gevolgd: Medical Taping en Totale Knie Prothese na artrose. Daarnaast ben ik handfysiotherapeut.

Specialisaties

Ik heb me gespecialiseerd in de handfysiotherapie. Daarnaast heb ik me geschoold in medical taping, gewrichtsklachten (artrose, reuma, gewrichtsprothesen) en ben ik leefstijlcoach.

Overige activiteiten

Ik woon met mijn vriendin in Nijmegen en vind het leuk om actief bezig te zijn. In mijn vrije tijd hockey, boks en snowboard ik graag.

E-mail:

RvEupen@fysiohatert.nl

BIG-registratienummer:

29922236204

Aanwezig op:

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Aanmelden nieuwsbrief