Anouk Pijnappel

Anouk Pijnappel

Opgegroeid met ouders die in de zorg werken, is de interesse voor het menselijk lichaam mij met de paplepel ingegoten. De keuze om fysiotherapie te gaan studeren na mijn VWO-diploma was dan ook snel gemaakt. In 2021 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als algemeen fysiotherapeut.

Tijdens mijn opleiding heb ik een fijne afstudeerstage gelopen bij Fysiotherapie Hatert. Toen ik hoorde dat ik hier kon blijven werken, was ik meteen enthousiast! Ik word enorm blij van de positieve energie die ontstaat bij het samen met mijn patiënt hervinden en ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Ondanks dat ik afgestudeerd ben, blijf ik mezelf graag ontwikkelen. Ik ga de komende tijd verschillende cursussen volgen om mij te verdiepen en verbreden in dit vak.

Overige activiteiten

Sinds het begin van mijn studie woon ik op kamers. Ik ben een half jaar geleden verhuisd naar een prachtig huis met werkende, jonge meiden in het centrum van Nijmegen. Ik heb het hier enorm naar mijn zin. In mijn vrije tijd sport ik bij het sportcentrum van de universiteit, wandel ik graag en klets ik vooral heel veel met mijn vriendinnen.

Netwerken

Netwerk Traumarevalidatie Nijmegen

E-mail

anouk@fysiohatert.nl

BIG-Registratienummer:

19929628804

Aanwezig op

Maandag, woensdag en donderdag

Aanmelden nieuwsbrief